Een cursus timemanagement en boekhouden voor onze studenten onder ons

Het studentenleven gaat niet altijd over rozen. Er is een onderzoek gedaan en het is daaruit bekend geworden dat de student van nu het nog nooit zo druk heeft gehad dan vroeger dat geval is geweest. Als studenten hebben we allemaal verplichtingen, bijbaantjes, school anders dan dat het vroeger was. Dit kost tijd en timemanagement is daarbij enorm belangrijk geworden. Niet iedere student is daar even goed in en een cursus timemanagement kan hiervoor een uitkomst bieden. Uiteraard kost dit (alweer) geld en zal dat als student niet makkelijk zijn. Toch is het zo, net als bij de cursus boekhouden waar we het zometeen over gaan hebben, dat het uiteindelijk meer geld scheelt dan kost.

Met activiteiten als bijbaantjes, nachtleven, school, vrije tijd en verplichtingen kan het wel eens zijn dat in je geldnood komt. Te weinig tijd om veel te werken om uiteindelijk je huur en levensonderhoud te betalen. Om echt alle tijd te benutten voor belangrijke zaken, houd je meer vrije tijd over en kun je wellicht meer werken om geld te verdienen. Dit zal de cursus timemanagement goed uitgelegd worden, om jouw leven zo optimaal in te delen.

Daarnaast speelt je eigen boekhouding ook een grote rol in het wel of niet kunnen betalen van huur en/of levensonderhoud. Een goede boekhouding kan al veel geld schelen. Wanneer je dit namelijk niet goed op orde hebt kan je onnodig geld uit geven en dit is pure verspilling. Met de cursus boekhouden zal dit helemaal uitgelegd worden.

Een combinatie van deze twee zal ervoor zorgen dat je optimaal van studentenleven kan genieten. Ik zeg investeer in jezelf en merk direct het verschil!