wedden voetbal

Wedden op voetbal, ongekend populair

De populariteit van wedden op voetbal rijst sinds een aantal jaren de pan uit. Op jaarbasis zijn er maar liefst 800.000 Nederlandser die vier keer of meer wedden op voetbalwedstrijden. Voor het ontstaan van deze ‘’sport’’ moeten we even terug in de tijd. De oorsprong ligt bij wedmakelaars die zich rondom voetbalstadions vestigden. Tegenwoordig kun je enkel nog online wedden op het balspelletje, waarbij websites van de wedmakelaars het speelveld vormen. Het vervolg van dit blog wijden wij aan de mogelijkheden voor beginners, speluitleg en strategieen en het wedden op voetbal

Start met wedden, zo gezegd zo gedaan

Als voetballiefhebber die wel van wat spanning houdt is het verleidelijk om te starten met een weddenschap. Doe dit bij een wedkantoor dat een vergunning heeft van de Nederlandse kansspelcommissie. Bij deze bedrijven wed je veilig. Maak vervolgens een account aan op de website van het desbetreffend wedkantoor en stort een geldbedrag om te beginnen. Je bent nu klaar voor je eerste weddenschap.

Speluitleg

Elke weddenschap kent quoteringen behorend bij een uitkomst. Dit zijn winstbedragen die aangeven hoeveel geld je ontvangt als je de weddenschap wint. Is een quotering op een bepaalde uitkomst bijvoorbeeld €3, zet jij €10 euro in en win je de weddenschap? Dan ontvang je €30.  Maak altijd gebruik van jouw eigen voetbalkennis bij het voorspellen van voetbalwedstrijden. Ga niet wedden om te wedden, dit kan jou onnodig veel geld kosten. Je kunt binnen het voetbal wedden op diverse aspecten, zoals het op het aantal doelpunten en uitslagen. De mogelijkheden per wedmakelaar zijn terug te vinden op hun sites.

Strategieën

Voorspellen van aspecten binnen voetbalwedstrijden lijkt eenvoudig, maar de mogelijkheden die er zijn om in te zetten op voetbal zijn enorm. Bij de meeste wedmakelaars heb je vaak meer dan honderd verschillende weddenschappen per duel. Het is belangrijk de mogelijkheden na te lopen, zo weet je waar je op wed. Kies voor een strategie die je op de lange termijn winst oplevert. De bekendste strategieën zijn de verdubbelstrategie, taartstrategie, 80e minuutstrategie en surebet strategie. Veel succes met jouw volgende gok, dat moet goedkomen als je de basiskennis uit dit artikel in acht neemt.